Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ ανόδου Β’ ΕΠΣΑ: Ολα τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική

Published

on

Ολοκληρώνονται την Τετάρτη οι αγώνες μπαράζ ανόδου από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ, με την Δόξα Βύρωνος μα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά όχι μόνο την άνοδο, αλλά και την πρώτη θέση.

Την άλλη θέση που οδηγεί στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας θα την διεκδικήσουν και οι τρεις άλλοι μονομάχοι (Αγιος Δημήτριος, Απόλλων Χαλανδρίου, Φοίνικας Περιστερίου).  Αυτή τη στιγμή η Δόξα Βύρωνος έχει 9 βαθμούς, ο Αγιος Δημήτριος 6, ενώ Απόλλων και Φοίνικας έχουν από 4. Την Τετάρτη θα παίξουν Φοίνικας Περιστερίου- Αγιος Δημήτριος και Απόλλων Χαλανδρίου- Δόξα Βύρωνος.

Σχεδόν τα πάντα θα κριθούν στο ματς του Φοίνικα με τον Αγιο Δημήτριο. Αν ο Αγιος Δημήτριος δεν ηττηθεί, τότε αυτόματα παίρνει την άνοδο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αφού ακόμη και αν ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου υπερτερεί στην ισοβαθμία. Αν όμως νικήσει ο Φοίνικας Περιστερίου, τότε θα παίξει ρόλο καΙι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν νικήσει ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, τότε ο Φοίνικας παίρνει την άνοδο. Αν όμως νικήσουν  Φοίνικας και Απόλλωνας, τότε θα οδηγηθούμε σε νέο αγώνα μπαράζ μεταξύ τους, αφού έχοτν απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Θα τελειώσει άραγε η σεζόν για την Β’ ΕΠΣΑ την Τετάρτη, ή θα έχουμε και συνέχεια? Θα δείξει…