Connect with us

Συνεντεύξεις

Γιάννης Καραλής: “Έρχομαι στο Καμάρι για να κάνουμε πρωταθλητισμό”

Published

on

Η λέξη πρωταθλητισμός… ρέει στο αίμα του και είναι ένας από τους λόγους που κατεβαίνει στη Σαντορίνη για να συνεισφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει η Θύελλα Καμαρίου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή που αποτέλεσε ένα από τα πιο… hot ονόματα του καλοκαιριού.

Ο “G.K” είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάτι που πέτυχε και πέρυσι με τη φανέλα του Ασπρόπυργου, κατακτώντας τον τίτλο με το σύλλογο της δυτικής Αττικής παρότι βρέθηκε στο -10.

Η ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον Καραλή που παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τη Θύελλα και το νέο πρωτάθλημα.

-Γιατί επέλεξες τη Θύελλα Καμαρίου;
Επέλεξα την Θύελλα γιατί με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν..Συμφώνησα με τον Κ.Φουστερη σε όλα και κατάλαβα αμέσως ότι είναι ένας άνθρωπος που ότι λέει το τηρεί και έχει όραμα για την ομάδα μας.
-Πώς έγινε η προσέγγιση;

Μεγάλο ρόλο στο να πω το ναι η παρουσία του φίλου μου και πρώην παίχτη του Ιωνικού Παναγιώτη Σκαφτουρου. Επίσης η παρουσία ενός νέου φιλόδοξου τεχνικοί του κ.Χαντε και το πλάνο του ήταν η νέα πρόκληση που έψαχνα στην καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ανανέωση και είναι καιρός οι ομάδες να παίρνουν νέους και φιλόδοξους προπονητές.

-Ο στόχος ποιος είναι;

Στόχος μου να είμαι υγιής ώστε να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρονιά στον χώρο και δεν είναι άλλο απο τον πρωταθλητισμό. Πήρα το πρωτάθλημα πέρυσι πηγαίνοντας στον Ασπρόπυργο που ήταν 10 πόντους πισω. Με την Θύελλα ελπίζω να πάρουμε κεφάλι από την αρχή..

-Ενα θεωρείς ότι μπορεί να πάει καλύτερα σε σχέση με πέρυσι η ομάδα;

Φυσικά ο στόχος έχει αλλάξει από πέρυσι και οι απαιτήσεις της ομάδας. Η ομάδα κράτησε τον έμπειρο κορμό της και πίρε έμπειρους παίχτες με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών και πρωταθλημάτων για να πάει ψηλά. Έχουμε δύσκολο έργο και ίσως η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ομάδα γιατί ο πρόεδρος δείχνει ότι κάνει υπερβάσεις αλλάζοντας σε όλα το επίπεδο της ομάδας όχι μόνο παιχτικα αλλά και οργανωτικά.

-Έπαιξε ρόλο στην απόφαση του το γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες που γνωρίζεις όπως οι Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου;

Φυσικά η παρουσία των φίλων μου Ζέλο, Αργυρίου, Σιμιτσή  με τους οποίους έχω κάνει Πρωταθλητισμο με βοήθησε να πω το ναι γιατί θεωρώ πως για να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει να είσαι οικογένεια και να έχεις παίχτες με χαρακτήρα. Και αυτοί όπως και όλες οι μεταγραφές πιστεύω είναι παιδιά που έχουν δείξει Ήθος και επαγγελματισμό τόσα χρόνια στον χώρο.

-Τι μήνυμα έχει να στείλεις στον κόσμο;

Έχω να πω στον κόσμο ότι πρέπει να στηρίζει την ομάδα και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τον στόχο μας. Είναι καιρός το νησί να έχει μια ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες και η Θύελλα έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει αλλά θέλει υπομονή και στήριξη. Όσο για μένα επειδή ξέρω ότι περιμένουν πολλά να έχω υγεία θέλω και θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους.

-Εάν ο όμιλος παραμένει ως έχει, πόσο δύσκολος είναι για εσάς;

Αν παραμείνουμε στον Όμιλο της Αθήνας το έργο μας είναι πολύ δύσκολο..Ο Όμιλος της Αθήνας είναι ανέκαθεν ο πιο δύσκολος. Με παραδοσιακά δύσκολες ομάδες και έδρες όπως η Καλλιθέα,η Κηφισιά και άλλες..

-Δεδομένου ότι έχεις αγωνιστεί στην Κέρκυρα πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά το γεγονός οτι θα αγωνιστείς σε νησιώτικη ομάδα;

Νομίζω ότι οι ομάδες των Νησιών μου πάνε..Στην Κέρκυρα έκανα την καλύτερη χρονιά μου ποδοσφαιρικά στην Σούπερ Λιγκ και πήρα μεταγραφή στην ΑΕΚ. Επίσης η Κέρκυρα έχει σχεδόν ίδια χρώματα με την Θύελλα. Οπότε κατεβαίνω στο νησί με κάλους οιωνούς.