Connect with us

Διάφορα

Διακωμώδηση του ποδοσφαίρου από τον Ηρόδοτο στο ματς με την Κηφισιά

Published

on

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Ηρόδοτο στο 42′ για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Με το σκορ στο 2-0 υπέρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων, οι Κρητικοί που πήγαν στο ματς με μόλις 12 παίκτες, έμειναν με έξι λόγω δήθεν τραυματισμών πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τους ανθρώπους του πάγκου των Κρητικών να δίνουν εντολές στους παίχτες τους να προσποιηθούν τους τραυματίες!
Τα απρόοπτα άρχισαν πριν τη σέντρα. Αρχικά στην ενδεκάδα ήταν ο Σαρρής όμως δεν ήταν σε θέση αγωνιστεί και έτσι τη θέση του πήρε ο Χαλκιαδάκης. Στο 32′ ο Χαλκιαδάκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε με τον Ζιώγα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του Ηρόδοτου βρέθηκαν πεσμένοι στο χορτάρι με τραυματισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί λόγω αδυναμίας του Ηρόδοτου να συνεχίσει.

Για την ιστορία ο Πέιος άνοιξε το σκορ στο 10′ με κοντινό σουτ, και ο Τετέι πέτυχε το 2-0 στο 33′ με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι

Η ΠΑΕ Κηφισιά σε μια εξαιρετική κίνηση, επέστρεψε το αντίτιμο του εισιτηρίου στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες καθώς η αναμέτρηση ουσιαστικά έληξε πριν το ημίχρονο.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Να’α, Σωτηράκος, Καλλέργης, Πέιος, Γκίνη, Ταλάλ, Ιατρούδης, Τετέι.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Καργιωτάκης, Γρηγορόπουλος, Πλιάτσικας, Χαλκιαδάκης (34′ λ.τ Ζιώγας), Ζούνιορ Έλιο, Χαϊκάλης, Γκίνη, Μασάδο, Βρεττός, Σουρνάκης.