Connect with us

Διάφορα

Θρίαμβος στην εκπνοή για την Κηφισιά, 2-1 εκτός την Παναχαϊκή

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Super League πέτυχε η Κηφισιά, η οποία σκοράροντας στην τελευταία φάση του αγώνα νίκησε εκτός έδρας την Παναχαϊκή με 2-1.

Έφτασε έτσι τους 61 βαθμούς και αύξησε την διαφορά από την Καλλιθέα στους 5 βαθμούς, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στους 39 βαθμούς και στην 6η θέση.

Στο 9′ ο Ταλάλ με φαλτσαριστό σουτ από τα πλάγια έκανε το 0-1, με τον Μπουρλάκη στο 32′ με προβολή να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 90+4′ ο Τετέι έπιασε γυριστό σουτ με τον Κολοβούρη να διώχνει σε κόρνερ. Μετά από την εκτέλεση του ο Βαφέας με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αμέσως μετά επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα οι Στεργίδης και Ποζατζίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ (Βογιατζής): Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Λαρέα, Τσακμάκης, Σίλβα (74′ Παπαχρονόπουλος), Χαντί, Ζυγκερίδης (76′ Καρλίτος), Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης (90+3′ Στασινόπουλος), Μπουρλάκης.

ΚΗΦΙΣΙΆ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης (73′ Καλλέργης), Νοικοκυράκης, Ποζατζίδης (88′ Παυλάκης), Κουϊρουκίδης, Γκίνη, Ταλάλ, Πρίτσας (63′ Αντερέγκεν), Τετέι.