Connect with us

Διάφορα

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Κηφισιά- Ολυμπιακός Β’

Published

on

Σε ένα καλό ματς που παρά το τελικό 0-0 είχε αρκετές καλές φάσεις, Κηφισιά και Ολυμπιακός Β’ μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Η Κηφισιά έχασε έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία, με τη διαφορά της πλέον από τη 2η Καλλιθέα να είναι στους 5 βαθμούς (58-53), ενώ ο Ολυμπιακός με 27 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5′ η κεφαλιά του Τετέι πέρασε άουτ, ενώ στο 9′ έχασαν διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Προβυδάκη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Παπαδούδη, και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Βαφέα πέρασε ελάχιστα άουτ. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 12′ με το σουτ του Λιάτσου να περνάει άουτ. Στη συνέχεια για περίπου 10 λεπτά η Κηφισιά είχε συνεχόμενες καλές στιγμές. Στο 21′ η κοντινή κεφαλιά του Τετέι πέρασε μόλις άουτ, στο 23′ ο ίδιος παίχτης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδούδη αλλά αντί να σουτάρει προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα με τους αμυντικούς να διώχνουν, στο 25′ ο Παπαδούδης εξουδετέρωσε το σουτ του Γκίνη, και στο 27′ το σουτ του Ταλάλ πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και είχε δύο καλές φάσεις. Στο 38′ από σέντρα του Λιάτσου ο Μπα δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, και στο 40′ όταν η κεφαλιά του Χρυσόπουλου μετά από φάουλ του Λιάτσου πέρασε άουτ. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 45′ το σουτ του Πέιου πέρασε άουτ.

Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλά και στο 48′ το γύρισμα του Λιάτσου πέρασε παράλληλα με την εστία , ενώ στο 58′ ο Μπα βγ’ηλε μόνος απέναντι στον Αναγνωστόπουλο αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Κηφισιάς.Στο 65′ η κεφαλιά του Μπαρμπόσα για την Κηφισιά πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του Κουϊρουκίδη στο 73′ κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Αλγιασίμ Μπα έχασε ακόμη δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, στο 75′ και στο 80′ , αλλά και στις δύο περιπτώσεις σούταρε άουτ. Στο 83′ το φάουλ του Ταλάλ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του ίδιου παίχτη στο 89.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο προπονητής του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (74′ Καλλέργης), Ποζατζίδης (84′ Νάα), Πέιος, Γκίνη (84′ Νοικοκυράκης), Ταλάλ, Πρίτσας (64′ Κουιρουκίδης), Τετέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (74′ Καράκουτης), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (74′ Αργυρίου), Κωστή (88′ Συρμής), Χρυσόπουλος, Σουρλής.