Connect with us

Διάφορα

Εμπλεξε η Κηφισιά, βαριά εντός έδρας ήττα 0-3 από τα Χανιά

Published

on

Κάνοντας απογοητευτική εμφάνιση η Κηφισιά γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τα Χανιά με 3-0 και πλέον νοιώθει καυτή την ανάσα της Καλλιθέας…

Με 61 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 2 βαθμούς διαφορά, και ενώ απομένουν τρία ματς. Από την άλλη πλευρά τα Χανιά απαλλαγμένα από το άγχος έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν  στη νίκη, που με 44 βαθμούς τα φέρνει στην 4η θέση.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 6′ με το σουτ του Πρίτσα να αποκρούεται από τον Καλογεράκη, ενώ στο 14′ η κεφαλιά του Μπαρμπόσδα πέρασε μόλις άουτ. Τα Χανιά αντέδρασαν και απείλησαν στο 22΄με τον Τσέλιο να σουτάρει και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 25′ ο Αναγνωστόπουλος έσωσε την εστία του στο σουτ του Καμαρά.

Στο 2ο μέρος η Κηφισιά απείλησε το 52′ όταν ο Τετέι έπιασε κεφαλιά και ο Καλογεράκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 54′ άνοιξε το σκορ. Ο  Μάναλης έκανε εξαιρετική κίνηση από αριστερά και γύρισε στον Μπουρσέλη ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά είδαν τον Καλογεράκη να λέει όχι στις προσπάθειες του Βαφέα στο 54′ και του Κουϊρουκίδη στο 63′, ενώ η κεφαλιά του Καλλέργη στο 73′ πέρασε άουτ. Στο 79′ ουσιαστικά το ματς κρίθηκε, όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Κόλα με σουτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, και παραλίγο να δεχτούν τρίτο γκολ στο 90+1′ αλλά ο Αναγνωστόπουλος έσωσε την εστία του στο σουτ του Μπουρσέλη. Δεν μπόρεσαν όμως να το αποφύγουν ένβα λεπτό αργότερα, όταν ο Μάναλης με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Μαζουλουξής (60′ Νάα), Νοικοκυράκης, Πέιος (75′ Αντερέγκεν), Παυλάκης (60′ Καλλέργης), Γκίνη (60′ Κουϊρουκίδης), Ταλάλ (75′ Παπασάββας), Πρίτσας, Τετέι.

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Κατσούρι (80′ Μαρτσάκης), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα (80′ Σερβιλάκης), Καμαρά (60′ λ.τ. Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75′ Μπουτσάκης), Μάναλης.