Connect with us

stoplekto

Επέστρεψε στο Ζηρίνειο η Κηφισιά

Published

on

Με την επιστροφή της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο Στάδιο επέστρεψε και ο κόσμος της στις κερκίδες, γεγονός που οδήγησε τους ιθύνοντες του συλλόγου των Βορείων Προαστίων να ευχαριστήσουν τους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στον αγώνα με την Προοδευτική. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρουν :

«Μετά από δύο χρόνια αναμονής, επιστρέψαμε στο σπίτι μας. Η επανεμφάνιση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς μπορεί να μην συνοδεύτηκε από την κατάκτηση των τριών βαθμών στην αναμέτρηση με την Προοδευτική, αλλά αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την στοχοπροσήλωση, την αποφασιστικότητα και την προσπάθεια που καταβάλλεται από την ομάδα μας καθημερινά, για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου.

Παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση διεξήχθη σε εργάσιμη μέρα και κάτω από καταρρακτώδη βροχή σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, ο κόσμος έμεινε στη θέση του μέχρι το τέλος, γεγονός που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές στο τέλος του φετινού μαραθωνίου κι η Κηφισιά μας να βρεθεί του χρόνου στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική παρουσία στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι για να υλοποιήσουμε το μεγάλο μας όνειρο!»