Connect with us

stoplekto

Εύκολα το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης 6-2 την ΔΙΑΣ Δυτικής

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επικράτησε επί της ΔΙΑΣ Δυτικής με το εμφατικό 6-2 και συνέχισε την ανοδική πορεία του.

Έφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, με την ΔΙΑΣ να μένει στους 11.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ όταν ο Βασιλειάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 27′ ο Κίλιας σούταρε, η μπάλα κοντραρε στον Τσαρούχα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0, ενώ στο 35′ και πάλι ο Κίλιας σέντραρε και ο Νικολαΐδης με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 59′ σημειώθηκε το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν ο Πριόνας με φοβερό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-1. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα και στο 63′ ο Μπουγατσιάς με σουτ έκανε το 4-1. Στο 69′ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Ινεγλής απέκρουσε. Στο 77′ το σουτ του Μπουγατσιά σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Μπέλτσος από κοντά έκανε το 5-1. Στο 82′ ο Γεωργάς με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 5-2, και στο 87′ ο Μπουγατσιάς με σουτ πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

ΑΤ ΒΒΒ: Παπακωστόπουλος, Κίλιας, Παπαγεωργίου (52′ λ.τ. Καραμαλίγκας), Καραγιαννίδης, Τσίκος, Βασιλειάδης, Μπέλτσος, Τρακάλας, Κουκουνασούλης, Νικολαΐδης, Μπουγατσιάς.

ΔΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ: Ινεγλής, Καραμπέρης (57′ Κωστάκης), Καπρέτσος (31′ Μπλιάμπλιας), Τσαρούχας, Βλάχος, Οψειρέτης, Ζαμάνης, Παντής, Μαρκάκης (38′ Παναγόπουλος), Πριόνας, Γεωργάς.