Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ζίου και Ντυρμίσι η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Σε δυο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού, με την απόκτηση των Ζίου και Ντυρμίσι.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις από το γραφείο τύπου της ομάδας:

 

“Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρωθηκε! Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του εξαιρετικού ποδοσφαιριστη Χρύσανθου Ζιου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστη με παραστάσεις και από υψηλότερες κατηγορίες και φυσικά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστη με σπουδαίο ταλέντο και ικανότητες μέσα στο γήπεδο. Ο Ζιου αγωνίζεται ως μέσος και μπορεί να αγωνιστει σε όλες τις θέσεις του άξονα με την ίδια ευχέρεια καθώς διαθέτει ποιότητα, δύναμη, εμπειρία, τεχνική και είναι ένας ποδοσφαιριστης σπουδαίος για κάθε προπονητή. Ο Ζιου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας καθώς είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ που αγωνίζεται η ομάδα μας και η απόκτηση του ολοκληρώθηκε καθώς υπήρχε αμοιβαία θέληση και απόλυτη ταύτιση στόχων. Ο Χρύσανθος Ζιου έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκηδόνα, Ηφαιστο, Ελλάς Ποντίων, Κερατσίνι και Ερμή Κορυδαλλού σε όλες τις ομάδες με απόλυτη επιτυχία.Χρυσανθε καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!! Προχωραμε δυναμικά και σοβαρά.Η ομάδα μας κάνει μεταγραφες ουσίας και μόνο με βάση το πλάνο που υπάρχει. Συνεχιζουμε την σκληρή δουλειά.

 

Μεταγραφή ουσίας με παρόν και πολύ μέλλον!Η ομάδα μας στηρίζει τα νέα ταλέντα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Ένα σπουδαίο ταλέντο… Ένα παιδί που μεγάλωσε και εξεληξε το ταλέντο του στην Ακαδημία της ομάδας μας και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του 19 χρόνου ποδοσφαιριστη Ολγκερ Ντυρμισι! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο με πολύ όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο που αν συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά σίγουρα θα πετύχει στο ποδόσφαιρο πράγματα. Ο Ολγκερ αγωνίζεται ως μέσος, σε όλες τις θέσεις του κέντρου και επίσης μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος χαφ. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πολύ καλη μεταβίβαση της μπάλας και αγωνίζεται πολύ ώριμα αν και νεαρός σε ηλικία. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αμφιάλη.Ολγκερ καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Καλώς ήρθες σπίτι σου! 💙❤️⚽💪Η ομάδα μας θα ανακοινώσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ουσίας εντός ημερών. Η διοικηση της ομάδας μας κάνει το καλύτερο δυνατό για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας βάση των επιθυμιών του προπονητή μας. Συνεχιζουμε σοβαρά”.