Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ηχηρή μεταγραφή με Σκούφο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Νέα σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Σκούφο που έχει αγωνιστεί σε Εθνικά πρωταθλήματα καθώς και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Σέντερ φορ πρώτης γραμμής… Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή….Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού(CF) Αλεξάνδρου Σκούφου.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή που ενισχύει πάρα πολύ την γραμμή κρούσης της ομάδας μας καθώς ο Σκούφος είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίες ικανότητες και έχει αγωνιστεί σε Football League και Γ’ Εθνική ενώ είχε κ πέρασμα από την Αγγλία με την ομάδα της Coventry FC.Ο Σκούφος είχε πολλές προτάσεις αλλά η διοίκηση της ομάδας μας έκανε το καλύτερο ώστε να επέλθει συμφωνία και πάνω από όλα υπήρξε ταύτιση στόχων με τον ποδοσφαιριστή κ την ομάδα μας.

Ο Αλέξανδρος Σκούφος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διαθέτει δύναμη, ποιότητα και έφεση στο σκοράρισμα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Γιούχτα,ΠΑΟ Κρουσσωνα,Ταμυναικο, Εργοτέλη, Καλλιθέα, Αναγέννηση Περιβολίου ενώ έχει περάσει κ από την Αγγλία και την ομάδα της Coventry. Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»