Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κάλεσμα για διοικητική ενίσχυση στην ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 🇹🇭 #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η ομάδα σας χρειάζεται όλους κοντά της! Κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός από το Δ.Σ.
Συζητήθηκε το μέλλον της ομάδας μας και αποφασίστηκε η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ διοικητικά σε όποιον η όποιους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, να αναλάβουν και να φέρουν την ομάδα ξανά εκεί που της αξίζει. Η ομάδα μας είναι μια ομάδα απόλυτα νοικοκυρεμενη και οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα.  Από τις ελάχιστες ομάδες που λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο. Οικονομικά δεν έχει καμία απολύτως εκκρεμότητα καθώς δεν έχει ούτε μισό λεπτό χρέος σε κάτι. Επίσης είναι απόλυτα τακτοποίημενη με την αναγνώριση της στην Γ.Γ.Α. από τις πρώτες ομάδες που το κατάφεραν και όλα είναι απόλυτα νόμιμα . Εχει ιδιόκτητα αποδυτήρια τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στην Ακαδημία της και αθλητικό υλικό έτοιμο. Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ όλα αυτά τα χρόνια είναι μια ομάδα που έχει δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, μια ομάδα πανέτοιμη λειτουργικά, με ένα όνομα με ήθος και φυσικά είναι από τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες του Πειραικου Ποδοσφαίρου. Καλούμε όλους τους φίλους και μη της ομάδας, όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να δώσουν στην ομαδα ξανά την δύναμη της, όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα να φτάσει εκεί που αξίζει να έρθουν κοντά της.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι δίπλα σε όποιον και όποιους θέλουν να αναλάβουν το Διοικητικό τιμόνι της ομάδας. Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, όλους όσους έχουν την έννοια και την συμπάθεια σε αυτή την ομάδα να έρθουν δίπλα στην ομάδα… ΑΞΙΖΕΙ! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ / 6999874649-6975590303 η στείλτε μυνημα εδώ στην επίσημη σελίδα και προφίλ της ομάδας στο Messenger.
Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. είσαι ΕΣΥ!
#TAFC #FAMILY #RESPECT 🇹🇭⚽🤝