Connect with us

Διάφορα

Καθάρισε το ντέρμπι το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, 5-1 την ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Β’

Published

on

Το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, επικρατώντας επί της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Β’ με το ευρύ 5-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 10 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια και έμειναν στους 9 βαθμούς.

Η νίκη του ΑΤ ΒΒΒ είναι απόλυτα δίκαιη, όμως η έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθεια της ΔΙ.ΑΣ. που έκανε καλή εμφάνιση, αλλά πλήρωσε το κακό τελείωμμα του πρώτου ημιχρόνου όπου δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 7 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε στο 38′ όταν ο Μπέλτσος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και παρά την πίεση των αμυντικών με πλασέ έκανε το 1-0. Με πανομοιότυπο τρόπο στο 42′ ο Μαυροβουνιώτης έφυγε και πάλι στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 45′ ο Νικολαΐδης εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος στην άμυνα της ΔΙ.ΑΣ. και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Στο 76′ ο Μπέλτσος με κοντινό πλασέ ολοκλήρωσε μια υποδειγματική αντεπίθεση και έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ, με τον Χαρμπή στο 80′ με σουτ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 85′ ο Κασπίρης, που με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΑΤ ΒΒΒ (Σταύρος Ούσιος): Καραμαλίγκας, Γιαννογλούδης (46′ Σιούλης), Καραγιαννίδης, Τσίκος, Μελάς (75′ Χαντζής), Βασιλειάδης, Βαφειάδης (58′ Σφακιανάκης), Χαρμπής, Μπέλτσος, Μαυροβουνιώτης, Νικολαΐδης.

ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Β’ (Θάνος Ζαχαρόπουλος): Σκουλούδης, Μπαξεβανίδης, Καρδάμης, Τζήμας (73′ Χαλυβίδης), Καριώτης, Μάλλιος, Γκίνης, Καραμπούλας (56′ Κολιός), Δημόπουλος, Κασπίρης, Καλογιάννης (80′ Αθανασόπουλος).