Connect with us

Συνεντεύξεις

Κατσικοκέρης: Πιο ντόμπροι και αληθινοί οι Κρητικοί παράγοντες

Published

on

Το καλοκαίρι η Επισκοπή και ο πρόεδρος της, Μιχάλης Νικολιδάκης, πήραν την απόφαση να εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου έναν σπουδαίο επιθετικό που τα τελευταία δυο χρόνια μετράει ισάριθμους τίτλους σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τα χρώματα των Εργοτέλη και Εθνικού Πειραιά, και το ίδιο φιλοδοξεί φέτος με τους Ρεθυμνιώτες.

Βέβαια η αποστολή του Κατσι(γκολ)κερη έχει πολλές δυσκολίες αφού η ομάδα που εκπροσωπεί θα τεθεί αντιμέτωπη σε σωματεία με μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ιωνικός, ο Εθνικός Πειραιά και η Προοδευτική που θέτουν υψηλούς στόχους κάθε σεζόν.

Την Κυριακή, η Επισκοπή θα βάλει το… καλό της φόρεμα αφού θα υποδεχτεί τον ΟΦΙ Ιεράπετρας για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο πρώην άσος του Εργοτέλη μιλάει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το πρωτάθλημα γενικότερα μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον ΟΦΙ;

Το ματς με τον ΟΦΙ το αντιμετωπίζουμε με πολύ σοβαρότητα. Είναι ένα ματς δύσκολο για εμάς διότι είναι πρεμιέρα και αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύλλογο. Σεβόμαστε την ομάδα της Ιεράπετρας, έχουμε παίξει και ένα φιλικό μεταξύ μας και γνωρίζουμε το συγκεκριμένο αντίπαλο οπότε θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε τη νίκη.

-Έχετε άγχος με δεδομένο ότι παίζετε εντός έδρας και πρέπει να ξεκινήσετε με νίκη;

Άγχος θα υπάρχει σίγουρα και για τις δυο ομάδες γιατί ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ελπίζω να είναι δημιουργικό άγχος και όχι καταστροφικό.

Πιστεύεις ότι μπορεί και φέτος Κρητική ομάδα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια;

Για το αν θα είναι πρωταθλήτρια ομάδα από την Κρήτη δεν το γνωρίζω. Θα το ήθελα και θα ήθελα να είναι η ομάδα μου. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα περί πρωταθλητή όμως. Η πορεία της κάθε ομάδας θα δείξει.

Πως κρίνεις την πορεία του Εθνικού Πειραιά και εάν θεωρείς ότι μπορεί να φτάσει και φέτος στην κορυφή;

Εύχομαι η ομάδα του Εθνικού να έχει την ανάλογη πορεία που τις αρμόζει σαν μεγάλη ομάδα και να φτάσει στην Σουπερ Λιγκ. Σιγουρα η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική δεν ξέρω αν μπορεί να φτάσει στην κορυφή,για αυτό είναι αρμόδιοι οι άνθρωποι που έφτιαξαν το ρόστερ. Ευχομαι να έχουμε καλά ματς μεταξύ μας κ ο καλύτερος να κερδίσει!

Ένα μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν;

Το μήνυμα μου είναι υγεία για όλους τους συναθλητές μου για όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται και ματώνουν για τις ομάδες τους και να έχουμε ένα πρωτάθλημα καθαρό και μέσα στο γήπεδο.

Είναι κίνητρο για εσένα να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ;

Πάντα για εμένα υπάρχει αυτό το κίνητρο. Είναι η θέση μου που χωρίς αυτό το κίνητρο δεν θα έχω αξία. Ελπίζω να το πετύχω και φέτος αλλά πάνω απ´ολα να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Που οφείλεται το γεγονός ότι το Κρητικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνθιση;

Γενικά η Κρήτη και οι Κρητικές ομάδες έχουν μια άλλη νοοτροπία. Οι άνθρωποι και οι παράγοντες είναι πιο ντόμπροι και αληθινοί, και το ποδόσφαιρο στο αγωνιστικό κομμάτι έχει αντίκτυπο αυτό! Μαγνητίζουν τους καλούς ποδοσφαιριστές και τους καλούς προπονητές και γίνεται μια δουλειά αξιοπρεπέστατη που έχει ανάλογα αποτελέσματα.

Πως βλέπεις τη σεζόν για τον Εργοτέλη;

Για τον Εργοτελη η χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι. Είμαι σίγουρος για αυτό. Εύχομαι η ομάδα να έχει υπομονή και πίστη και στο τέλος θα επιστρέψει στην Σουπερ Λιγκ.