Connect with us

Συνεντεύξεις

Κατσούλης: “Πρότυπο η ΑΕ Ηρακλείου-Δεύτερη οικογενεια μου”

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει τις πορείας του με την ΑΕ Ηρακλείου. Έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ο Ανδρέας Κατσούλης ήταν δεδομένο ότι θα βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του Πάρη Βάλβη για να παραμείνει στο σύλλογο με τη διοίκηση να διατηρεί τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό.

Ο ίδιος μίλησε για το λόγο ανανέωσης του, τη νέα χρονιά, το γηπεδικό πρόβλημα και την εμπειρία του με την εθνική ομάδα beach soccer.

Αναλυτικά.

Γιατί παρέμεινες στο Ηράκλειο;
Δεν υπήρξε κάποια πρόταση που να με ικανοποίει από μεγαλύτερη κατηγορία. οι προσεγγίσεις από την ίδια κατηγορία ήταν αρκετές αλλά πως να αρνηθείς να παραμείνεις σε μια ομάδα πρότυπο της κατηγοριας,όπως είναι το Ηράκλειο.

Πλέον χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη ομάδα ως δεύτερο σου σπίτι;
Μια ομάδα στην οποία έχω μεγαλώσει στην κυριολεξία και την θεωρώ σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
Η ομάδα φέτος έχει υψηλούς στόχους, όπως πάντα άλλωστε. Αυτό το μαρτυρούν και οι μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες έχουν γίνει.

Ένα σχόλιο για την εμπειρία να συμμετάσχεις στο Euro με την Εθνική beach soccer;
Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, όπως και για τον οποιονδήποτε να εκπροσωπεί την χώρα του με την εθνική ομάδα. Γίνεται μια πολύ καλη προσπάθεια για να επανέλθει η Ελλάδα στην πρώτη κατηγορία και αυτό φαίνεται από την διάκριση που πήραμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κατανια πριν από λίγες ημέρες.

Μια τοποθέτηση για το γηπεδικό σας πρόβλημα;
Το θέμα του γηπέδου ήταν αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο την προηγούμενη σεζόν και ελπίζω να μην γίνει το ίδιο κ φέτος. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ψεύτικες υποσχέσεις και νέες ημερομηνίες παράδοσης. Η περσινή σεζόν ήταν σαν να παίξαμε 30 αγωνίστηκες εκτός έδρας. Για να μην αναφέρω τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τα παιδιά των ακαδημιών , τα οποία είναι το μέλλον του συλλόγου. Είναι κρίμα αυτά τα παιδιά να τρεχουν σε αλλά γήπεδα για προπονήσεις και πολλές φορές να προπονούνται λιγότερο γτ δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες! Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό άμεσα!

Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο σας;
Θα ήθελα ο κόσμος της ομάδας να γίνει ξανά η δύναμη της καθώς περσυ με το θέμα του γηπέδου έχασε την σπίθα του. Ελπίζω να επιστρέψουμε στο σπίτι μας γρήγορα , ώστε να μπορούν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας να μας στηρίζουν στους αγώνες εντός έδρας.