Connect with us

Συνεντεύξεις

Κώστας Επιτροπάκης: “Ήρθα ώστε ο ΠΑΟ Ρουφ να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες”

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε φέτος ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν ο Κωνσταντίνος Επιτροπάκης.

Ο ικανότατος άσος που πανηγύρισε πριν από δυο χρόνια πρωτιά στο πρωτάθλημα του Πειραιά με τα χρώματα του Ατρόμητου, θα βοηθήσει σημαντικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της “Αούστρια” αφού έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Παρότι δεν έχει αγωνιστεί ουδέποτε στα αθηναϊκά γήπεδα για λογαριασμό της ΕΠΣΑ δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται υπογραμμίζοντας ότι η διάρκεια θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟ Ρουφ για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

Επέλεξα τον ΠΑΟ Ρουφ γιατί πρώτον είναι μια ομάδα με ιστορία από παραπάνω κατηγορίες και γιατί πιστεψα αμέσως απο την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου,ότι φέτος θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες,της οποίας θέλω να είμαι μέλος.

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η άνοδος;

Τα πρωταθλήματα κρίνονται στην διάρκεια που έχει μια ομάδα και στο βάθος που έχει το ρόστερ .κι εμείς και η διοίκηση έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς για να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και τους δύο αυτούς τομείς.

-Tι άποψη εχεις για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ;

Όσες φορές αγωνίστηκα στο τοπικό πρωτάθλημα δεν έτυχε ποτέ να παίξω στην Α ΕΠΣΑ. Από φίλους και συμπαίκτες ακούω ότι είναι το πιο δυνατό τοπικό πρωτάθλημα. Ήρθε η ώρα να το δω κι εγώ.

-Πως ειναι οι πρώτες ημέρες στο σύλλογο;

Οι πρώτες μέρες στον σύλλογο είναι πολύ θετικές, καθώς υπάρχει παρα πολύ καλή οργάνωση στον σύλλογο σε όλους τους τομείς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι του συλλόγου που τρέχουν καθημερινά για να μας λύνουν όλα μας τα προβληματα. Το γεγονός αυτό κάνει εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά να ασχολούμαστε μόνο με το κομμάτι της προπόνησης μέσα στο γήπεδο και τίποτε άλλο.

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο;

Στους οπαδούς έχω να πω ότι κάθε ποδοσφαιριστής της φετινής ομάδας ξέρει πόσο πολλοί θέλουν και αυτοί και η διοίκηση την άνοδο φέτος και ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

-Τι έπαιξε ρόλο στην αποφαση σου;

Ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ότι η διοίκηση μου έδειξε εμπράκτως από την πρώτη στιγμή ότι θα κάνει ότι μπορεί για την ανοδο καθώς και ότι με ήθελαν να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια, όπως επίσης και το γεγονός ότι ερχόμενος στον ΠΑΟ Ρουφ θα έβρισκα πολλούς παλιούς φίλους και πρώην συμπαίκτες με εγνωσμένη αξία και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρες.