Connect with us

Διάφορα

Μεγάλο διπλό στο φινάλε το ΑΤ Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, 3-2 την ΔΙΑΣ Ν/Α

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κυριολεκτικά τα είχε όλα, το ΑΤ Βάρης/ Βούλας/ Βουλιαγμένης νίκησε στην εκπνοή την ΔΙΑΣ Ν/Α με 3-2.

Ετσι, τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ΔΙΑΣ Αθηνών Β’, ενώ η ΔΙΑΣ Ν/Α παρά την ήττα μπήκε στα νοκ άουτ τερματίζοντας στην 6η θέση, και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αερολιμένα.

Στο 10′ το ΑΤ ΒΒΒ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κίλιας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. αλλά ο ίδιος παίχτης στο 14′ πήρε το αίμα τρου πίσω και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 37′ ο Μαυροβουνιώτης έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-2 στο 40′ με ωραία ενέργεια και σουτ του Παναγιώτη Τζιράκη.

Στο 65′ η ΔΙΑΣ έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μικρού με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ΔΙΑΣ έφτασε στην ισοφάριση στο 68′ όταν ο Παναγιώτης Τζιράκης έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Αδάμ Τζιράκη που με σουτ έκανε το 2-2. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, και στο 84′ είχαν δοκάρι με τον Νικολαΐδη. Τελικά στο 90′ ο Κόρδας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσίκος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΔΙΑΣ Ν/Α: Καφαράκης, Νάσιος, Καρδάμης, Πεχλιβανίδης, Μπαριαμπάς, Βέρρας (60′ Αραμπατζής), Κατσαρός (79′ Δάφνης), Τζιράκης Παν., Τζιράκης Αδ., Μικρός, Καριώρης (73′ Τάκης).

ΑΤ ΒΒΒ: Καραμαλίγκας, Μαυροβουνιώτης, Κόρδας, Τσίκος, Καραγιαννίδης, Νικολαΐδης, Τρακάλας, Σφακιανάκης (55′ Μαγγίζης), Φασούλας, Παπαγεωργίου, Κίλιας (55′ Κουκουνασούλης).