Connect with us

Διάφορα

Με θρίαμβο στους 4 του κυπέλλου της ΑΕΑΕ η ΥΑΤ, 6-1 την Άμεση Δράση

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση η Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης επικράτησε επί της Άμεσης Δράσης με 6-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ όταν ο Κοτσάογλου με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο επόμενο λεπτό, στο 19′ ο Βουρλής έκλεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 27′ η Άμεση Δράση έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά το μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δαρδαμάνη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 59′ ο Γεωργίου έκανε το 3-0 με σουτ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 71′ όταν ο Δημητρακόπουλος έφυγε πίσω από την σέντρα και με άψογο πλασέ έκανε το 3-1. Στο 74′ σημειώθηκε το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια ο Κολοκυθάς με φοβερό σουτ έκανε το 4-1. Στο 82′ ο Σαραντόπουλος με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 5-1, ενώ στο 83′ ο Γεωργίου με δύσκολο σουτ από πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΥΑΤ: Καράδαης, Ζαχαρνούδης, Καλτσούνης, Κολοκυθάς, Λιάκος, Βασιλάκης, Καλλής, Κοτσάογλου (23′ λ.τ. Σαραντόπουλος), Κουβατσίδης, Βουρλής, Γεωργίου.

ΑΜΕΣΗ ΔΡΆΣΗ: Τσεμεκίδης, Παγάνης Δ., Τιπέλης (70′ Τσουρπανέλλης), Καραγιώργος (62′ Αρσενίδης), Παγάνης Π., Σερπάνος (46′ Κουβαλάκης), Τζίρος, Καριοφύλλης (73′ Ζλατινίδης), Δημητρακόπουλος, Δαρδαμάνης, Ορφανός (62′ Μελανός).