Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας- ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού 0-3

Published

on

Τέταρτη διαδοχική νίκη για την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού που λύγισε στη Δραπετσώνα με 3-0 τους πεισμωμένου Νέους.

Μόλις στο 8′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μακρή να εκτελεί και τον Ζερβάκο να αποκρούει. Τελικά οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν με τον Τομπουλίδη στο 27′.

Στο 39′ οι Κορυδαλλιώτες “ζευγάρωσαν” τα τέρματά τους με τον Ζίου. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, το οποίο ο βοηθός Μητάκος είχε σηκώσει το σημαιάκι, αλλά ο διαιτητής Λαθύρης δεν υπέδειξε. Μετά το γκολ αποβλήθηκε από τους Νέους με δεύτερη κίτρινη ο γκολκίπερ Ζερβάκος, ο οποίος γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος για εξύβριση στο διαιτητή. Κάτω από την εστία των Νέων ελλείψει άλλου γκολκίπερ έκατσε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης ο Τσελεπής Α..  Το τελικό 3-0 “έγραψε” στο 75′ ο Τσονόπουλος.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Λαθύρη έχουν οι Νέοι Δραπετσώνας…

ΝΕΟΙ: Ζερβάκος, Παπαδόπουλος(68′ Τσέλα), Τσελεπής Σ., Φίτσο, Τσελεπής Α., Ικόνομη, Σέρι, Αρβανίτης(72′ Χαϊντερίμ), Χαζάλ(72′ Καραμάνη), Οστά Χασάν, Κυριακάκης.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ: Σακελλαρίου, Πατηνιώτης(46′ Τοκατλιάν), Μακρής(68′ Κόκκαλης), Χουχούλης, Γιάνκολο, Τσονόπουλος, Τομπουλίδης(78′ Χρυσάφης), Γκόκα(78′ Χριστοδούλου), Μαρλαφέκας, Ζίου, Ντιρμίσι(54′ Τσολάκου).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ