Connect with us

4ος Όμιλος

Νιόπλιας: Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή

Published

on

Στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας καταχειροκροτήθηκε απο τον κόσμο, αλλά εισέπραξε και θετική εικόνα απο την ομάδα του στη νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Ηράκλειο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην συνέντευξη τύπου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και ανέφερε ότι με τις μεταγραφές που έχουν γίνει τον Ιανουάριο, ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει το στόχο του. Οπως ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας “κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε σχεδιάσει καλά το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι στην έδρας μας οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά. Πήγαμε σωστά απο τα πλάγια και δημιουργήσαμε φάσεις. Απο τη στιγμή που μπήκε το πρωτο γκολ το παιχνίδι για μας έγινε πιο εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια συντήρηση δυνάμεων και κάπου εφησυχάστήκαμε. Κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και με την προσθήκη και των άλλων πέντε παικτών που θα τους έχουμε απο το επόμενο παιχνίδι, ανεβαίνει το επίπεδο μας. Πρέπει όμως αυτό να το δείχνουμε στο γήπεδο. Καλή η φανέλα και ο κόσμος, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ειχαμε δυνάμεις, βγήκαμε στα σουτ και τις πλαγιοκοπήσεις. Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά έχουμε παίκτες με ποιότητα”.

Ο Νιόπλιας ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την υποδοχή. Οπως είπε “θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ για την υποδοχή. Είχα χρόνια να έρθω και μπορώ να πω ότι στην αρχή υπήρχε άγχος. Ομως με την πάροδο του αγώνα, το ξεπέρασα”.

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά, ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «μας αρέσει να παίζουμε στο φυσικό χόρτο. Θα παίξουμε σε ένα μεγαλο γήπεδο και πιστεύω ότι έχουμε τους παίκτες να πάρυμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μπαίνουν καλοί παίκτες στην ομάδα μας και θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Πιστεύω ότι εξαρτάται απο εμάς”.