Connect with us

stoplekto

Ορθια με Νικολακόπουλο η ΑΕ Πάρου, 1-1 εκτός με τον Παμμηλιακό

Published

on

Δεν κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου η ΑΕ Πάρου και επιστρέφει με 1 πόντο από την αναμέτρηση της με τον Παμμηλιακό.
Σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και με λίγες φάσεις, η ισοπαλία κρίνεται σαν δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Παριανή ομάδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 5’, όταν ο Στεφανίδης εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του αμυντικού και πλάσαρε για το 1-0.

Αν και το γρήγορο γκολ έφερε εκνευρισμό στην ομάδα του Χρήστου Γαβαλά, που ντεμπουτάρισε από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, κατάφερε να ισοροπήσει το ματς και το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη στο 61’ ο Γκασίσου πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο προωθημένος Καμπάσης με νέα κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια 1-1

Ο Παμμηλιακός αντέδρασε και προσπάθησε να σκοράρει, όμως οι εξαιρετικές επεμβάσεις του γκολκίπερ Νικολακόπουλου που για μια ακόμη φορά ήταν καταπληκρτικός, δεν του το επέτρεψαν.

Η ΑΕ Πάρου είχε δύο καλές στιγμές, αλλά πρώτα ο Μουράι και μετά ο Γκασίσου αστόχησαν από καλές θέσεις, για να μείνει το 1-1 ως το τέλος.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος, Δρόσος και Μαθιουδάκης Γ.Α

 

ΑΕ ΠΑΡΟΥ(Γαβαλάς)

Νικολακόπουλος, Τάσιος, Ζίλτσε (60’ Φαντιγκά), Χατζία(75’ λ.τρ. Δημητρίου), Καμπάσης, Παντελαίος(70’ Καργιώτης), Μουράι, Γιαννούλης, Στεφ. Κρητικός, Γκασίσου, Μακρίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θύελλα Καμαρίου 11
Πανναξιακός 8
Αίας Σύρου 7
ΑΕ Πάρου 7
Παμμηλιακός 4
ΑΟ Πάγου 1
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Πάρου

ΑΟ Πάγος – Πανναξιακός

Παμμηλιακός – Αίας Σύρου