Connect with us

3ος Όμιλος

Πέρασε από τα Ψαχνά ο ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ Βάρδας, μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από την Σπάρτη, αφού επικράτησε με 2-0 στα Ψαχνά του τοπικού Ηρακλή παραμένοντας στην 4η θέση μαζί με τον Βύζαντα Μεγάρων με 16 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 25′ με τον Κωνστνατινίδη, με τον ίδιο παίκτη να έχει χάσει νωρίτερα δυο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 31′ η σέντρα του Φαμπρίς δεν βρήκε στόχο για τον Ηρακλή, ενώ στο 45′ ο Κωνσταντινόπουλος έδιωξε δύσκολα το φαουλ του Καρκασίνα. Στο 56′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν ο Πολυχρόνης είδε το σουτ που επιχείρησε να προσκρούει στα σώματα αρχικά και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Κουμη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τους πράσινους προτελευταία θέση με έξι βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μωυσιάδης): Κουμής, Κόκκαλης, Σενάι, Ζαχαράκης, Μπριλάκης, Αθανασίου, Φαμπρίς, Καπνόπουλος (57΄Δούλος), Τόρες, Καρκασίνας, Ντέντης (68΄Πανάγου)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σίδερης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (87΄ Παναγόπουλος), Γκάτσης (67΄ Καζοτζής), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης