Connect with us

Διάφορα

Πανάξια Κυπελλούχος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος η ΥΑΒΕ, 3-1 στον τελικό τον Αερολιμένα Αθηνών

Published

on

Η ομάδα της ΥΑΒΕ (Βουλή) είναι η Κυπελλούχος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την περίοδο 2022-23, αφού στον τελικό επικράτησε με 3-1 επί της ομάδας του Αερολιμένα Αθηνών.

Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, με την ομάδα του Λυμπέρη Αγγελόπουλου να δίνει τη δική της μάχη, χωρίς να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Μόλις στο 6′ ο Πάππος σέντραρε και ο Παπανδρέου με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 15′ ο ίδιος παίχτης με εναέριο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 79′ ο Ταμπάκης έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 90′ ο Αερολιμένας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσορλιανού, με τον ίδιο παίχτη να εκτελεί εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Αριστη η διαιτησία των Σταυρου, Λυκομήτρου και Παντελίδου.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές σε κυπελλούχους, φιναλίστ και διαιτητές,. MVP αναδείχθηκε ο Μπάμπης Παπανδρέου, ενώ τιμήθηκαν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Στέλιος Μίμαρος, ο μέχρι πριν λίγο καιρό ποδοσφαιριστής της ΥΑΒΕ Σπύρος Χαλκιάς που πλέον υπηρετεί στη Ζάκυνθο για την προσφορά του, καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ιωνικού Γιώργος Πέτρου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης και τις διευκολύνσεις που παρείχε έτσι όλα να κυλήσουν όπως πρέπει.

ΥΑΒΕ: Μπακόλας, Πάππος, Κόκκαλης (73′ Δόγκας), Κοθράς, Καρακάσης, Γραμμένος (46′ Μπλίκας), Χαραλάμπους (65′ Ταμπάκης), Φέκας (46′ Κωστούλας), Οτέμπερης, Παπανδρέου (85′ Γαβριήλ), Τζανέτος (85′ Κοκολογιάννης).

ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ: Τουλουμτσής, Μπασάνος (73′ Σταματίου Γ.), Γιουβρής (85′ Καράς), Αϊβαλής (46′ Σταματίου Σ.), Χρυσίνας, Σαρδέλης, Παππάς, Παπαδόπουλος (46′ Τσορλιανός), Βιδάκης (46′ Παρασκευόπουλος), Ζιάγκος (58′ Μπαντής), Τσίκλος.