Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πυθαγόρας- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 5-2

Published

on

Στην τρίτη προνομιούχο θέση ανήλθε ο Πυθαγόρας. Η ομάδα του Δημήτρη  Μάνσαλη επικράτησε με 5-2 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και πλέον απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο μέσω των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι στο 9′ είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρτσόπουλου, για να σημειώσουν στη συνέχεια πέντε γκολ με τους Πηλιανίδη(10′), Οικονόμου(18′),  Γκλεζάκο(47′), Καστρινέλη(52′) και Ιωσηφίδη(80′).

Για τον Φοίνικα βρήκαν δίχτυα οι Αγοριανίτης Λ.(68′) και Τυρολόγος(87′). Επανεμφάνιση μετά από 2 μήνες για τον Βασίλη Αγοριανίτη μετά το βαρύ τραυματισμό που είχε από τροχαίο ατύχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Πυθαγόρα αγωνιστήκαν συνολικά 11 μικροί, ανάμεσά τους και οι 16χρονοι Αθανασίου και Μαμιός.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντόπουλος Κ..

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης(85′ Αθανασίου), Παναγιωτάκης(85′ Μαμιός, Καστρινέλης(72′ Πασχάλης), Παπαδάκης, Μαρτσόπουλος, Γκλεζάκος, Ζαχαριάς, Μηλιώνης, Πηλιανίδης(75′ Βουρλιώτης), Ιωσηφίδης, Οικονόμου(70′ Ξυμητήρης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σαρρής, Κοντογιαννόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Μπάσα(67′ Κακουράκης), Γούτης, Βορδώνης(46′ Αγοριανίτης Λ.), Ντούρος(46′ Αγοριανίτης Β.), Κανάρης, Τζιράκης Π., Περάμαντζης(67′ Τυρολόγος), Τζιράκης Α.(78′ Κακιώνης).