Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σοβαρά επεισόδια στο Ποσειδών Χατζηκυριακείου – Πυθαγόρας 5-1

Published

on

Τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο επισκίασαν τη νίκη του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου με 5-1 επί του Πυθαγόρα.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής της συνάντησης Πουλόπουλος, στο 60′ οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το διαιτητή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για μισή ώρα, ενώ καλέστηκε και η αστυνομία για προληπτικούς λόγους. Με την επανέναρξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαρτσόπουλου, για εξύβριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο β’ ημίχρονο.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ζαχαρίου(48′), Ζόμπας(49′), Ντεντόπουλος60′), Πανταζής(75′) και Ψαρούδης(86′). Ο Πυθαγόρας είχε μειώσει σε 2-1 με τον Μηλιώνη(56′).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χαντώνης (86’ Χιώτης), Αναζίκος (62’ Πανταζής), Ζαχαρίου, Αλεξάν (82’ Δρόσος), Λιάτσης, Χάλαρης, Ευστρατίου (62’ Πάλμος), Ζομπάς, Ντεντόπουλος (82’ Ψαρούδης), Μαυρίκος, Λεγκίσι.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιουκουδάκης, Αναστασίου (81’ Σταύρου), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Μαρτσόπουλος, Τριάντος (62’ Μπόλης), Λυμπέρης (70’ Ντέλης), Μηλιώνης, Λεμοντζής, Δαμαλίδης, Παναγιωτάκης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ