Connect with us

Διάφορα

Στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΑΕΑΕ η Βουλή, 2-1 τον Αερολιμένα

Published

on

Η ομάδα της Βουλής είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, αφού στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ επικράτησε με 2-1 επί της ομάδας του Αερολιμένα.

Το ματς ήταν αρκετά καλό, με αρκετές φάσεις κυρίως από την πλευρά των νικητών, με τους ηττημένους πάντως να εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία, και ειδικότερα για το 2ο πέναλτι που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, ο Αερολιμένας προηγήθηκε στο 55′ όταν ο Σταματίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 65′ όταν ο Κοντιζάς με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 80′ ο Κοντιζάς βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει και νέο πέναλτι, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Το εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Κοντιζάς κάνοντας το τελικό 2-1.

ΥΑΒΕ (Σπύρος Χαλκιάς): Μπακόλας, Κοντιζάς, Καμπούρης, Δόγκας, Μίμαρος, Αλεξίου, Κριπιντιρης, Χαραλάμπους, Μητροφάνης, Μητράκας, Κόθρας.

ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ (Λυμπέρης Αγγελόπουλος): Τουλουμτσής, Τσάρδας, Μπασάνος (72′ Πίκος), Καρύκης, Καρράς, Δράκος (46′ Καραντζούλης), Σταματίου, Μπαντής (78′ Τσούμαρης), Παρασκευόπουλος, Γκαγκαστάθης, Κουρουβακάλης.