Connect with us

5ος Όμιλος

Στα πέναλτι ο Εθνικός Πειραιά προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά, 4-3 τον ΑΟ Καραβά(1-1 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Ο Εθνικός Πειραιά είναι χρονικά ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού Κυπέλλου Πειραιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ λύγισε στα πέναλτι με 4-3 τον ανταγωνιστικότατο ΑΟ Καραβά, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Ρέντη.  Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν ισόπαλες 1-1, με τον Εθνικό μάλιστα στον έξτρα ημίωρο να αγωνίζεται από το 112′ με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 14’ με εύστοχο πέναλτι του Ζότο αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Σάμιος ισοφάρισε σε 1-1(49′),  σκορ που δεν άλλαξε σε κανονική διάρκεια και έξτρα χρόνο, παρά το γεγονός ότι στο 112′ αποβλήθηκε από τον Εθνικό με δεύτερη κίτρινη ο αρχηγός Διάκος.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Εθνικός ήταν πιο αποτελεσματικός και επέστεψε σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΠ μετά το 2019 όπου και κατέκτησε το τρόπαιο.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ(Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Μάτσης, Παπαγγέλης, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου (70’ Μπουρντένης), Νικολόπουλος, Παυλίδης, Καραβός, Ηλιάδης, Ζότο (103’ Καλύβας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Βαγγέλης Χαντές): Πίνης (52’ Κούμπουλα), Πλουμάτος (61’ Βλαχόπουλος), Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσογιάννης (46’ Παπαγεωργίου), Νταλακούρας, Δώδας (46’ Σάμιος), Διάκος, Μπερνιδάκης (61’ Παπαγγέλης), Αντωνίου (91’ Σταύρου), Δρόσης.