Connect with us

stoplekto

Στον τελικό του κυπέλλου η Υ.Α.Β.Ε., 2-0 το ΑΤ Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, η ΥΑΒΕ επικράτησε με 2-0 επί του ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

Χαρακτηριστικό είναι πως είχαμε 4 αναγκαστικές αλλαγές, χωρίς όμως να υπάρχει αντιαθλητικό παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 36′ όταν ο Χαραλάμπους σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Ταμπακης από κοντά έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 67′ το πλασέ του Χαραλάμπους σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού, ενώ στο 71′ ο Βουλτσίδης πλάσαρε τον Καραμαλίγκα, ο τελευταίος απέκρουσε και η μπάλα βρήκε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι! Λίγο έλειψε στο 86′ να έρθει η ισοφάριση, όταν το σουτ του Κόρδα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπακόλα! Στο 90+2′ ο Ταμπάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Βουλτσίδη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 0-2.

ΑΤ ΒΒΒ: Καραμαλίγκας, Κίλιας, Κόρδας, Βάτσιος (14′ λ.τ. Παπαγεωργίου), Τσίκος, Κουκουνασούλης, Μαγγίζης, Βασιλειάδης, Νικολάκης, Χαρμπής (46′ Φασούλας), Μπουρανης (73′ Ούσιος).

ΥΑΒΕ: Μπακόλας, Δόγκας (78′ Κορλιές), Βουλτσίδης, Κοθράς, Αλεξίου, Δαγρές (42′ λ.τ. Μπαξεβάνης)(45′ λ.τ. Τσίτσαρης), Καρακάσης, Μητροφάνης (55′ λ.τ. Κόκκαλης),  Ταμπάκης, Χαραλάμπους (76′ Καμπούρης), Μίμαρος ( 64′ Κριπιντίρης).