Connect with us

Διάφορα

Στους 4 του κυπέλλου το ΑΤ Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, 4-2 την ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής

Published

on

Το ΑΤ Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης είναι η 2η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδας, αφού σήμερα επικράτησε με 4-2 επί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής στο γήπεδο της Βούλας.

Μόλις στο 2′ ο Αργύρης με σουτ έκανε το 1-0, με τον Μπουγατσιά στο 7′ με κοντινό πλασέ να κάνει το 2-0. Η ΔΙ.ΑΣ. αντέδρασε άμεσα και στο 10′ με καταπληκτικό σουτ του Ηλιόπουλου μείωσε σε 2-1 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 60′ ο Αργύρης με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-1, ενώ στο 70′ ο Μπουγατσιάς με πλασέ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σιούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 74′ υπήρξε ένταση όταν ακυρώθηκε (κακώς) γκολ του Ηλιόπουλου της ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο ο Κουκουβίνος. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 81′ ο Κατσάρας.

ΑΤ Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης (Ούσιος): Καραμαλίγκας, Μαγγίζης (65′ Παπαγεωργίου), Πάνου, Γιαννογλούδης (46′ Σκούρας), Αργύρης (72′ Βάτσιος), Μπέλτσος (67′ Κουκουνασούλης), Νικολαΐδης, Μαυροβουνιώτης, Μπουγατσιάς (72′ Σφακιανάκης), Βαφειάδης (65′ Παπαγεωργίου), Φασούλας (46′ Μπουράνης).

ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής (Κουκουβίνος): Μαμάης, Τσιμπίδας, Γιαννιδάκης (53′ Ξυλούδης), Μπραβάκος, Χάβος (75′ Σφαέλος), Κορέντης (53′ Παράσχος), Μούζος, Ηλιόπουλος, Κώτσος (46′ Κτίστης), Κατσάρας, Πλατανιάς (65′ Λαγογιάννης).

Μετά τη λήξη του αγώνα το ΑΤ Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης έκοψε την πίτα του, με τα φλουρί να πέφτει στα παιδιά των αστυνομικών.