Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συγκηνιτικό αντίο-αφιέρωμα της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού στον μοναδικό Δημήτρη Διονυσόπουλο

Published

on

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 🇹🇭 #ΑΦΙΕΡΩΜΑ_ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ #ΕΝΑΣ_ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ_ΤΗΣ_ΜΠΑΛΑΣ👏👏👏⚽Σε μια εποχή που το τυποποιημένο ποδόσφαιρο κυριαρχεί, η αποχώρηση ενός μάγου της μπάλας δεν είναι η πιο ευχάριστη είδηση. Ο λόγος για τον Δημήτρη Διονυσόπουλο, έναν εραστή της στρογγυλής θεάς που λόγο των ορίων ηλικίας κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δυστυχώς .Ήταν τεράστια τιμή που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστης φόρεσε και τίμησε την φανέλα της ομάδας μας αλλά τόσο άδικο που δεν πρόλαβε να προσφέρει όσα ήθελε λόγο της πανδημίας. Δημήτρη σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά που προσέφερες στο ποδόσφαιρο… Για όλη την ομορφιά που χάρισες στα γήπεδα!!!!
⚽Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου του 1980 μεγάλωσε παίζοντας ακατάπαυστα ποδόσφαιρο στις γειτονιές γύρο από το ΣΕΦ. Όλη μέρα σε πλατείες, εκκλησίες και αλάνες με μια μπάλα στα πόδια. Παρόλα αυτά εως και τα 16 του δεν είχε γραφτεί σε καμία ομάδα. Θα έλεγε κανείς πως αυτό μόνο ανασταλτικό παράγοντα δεν έπαιξε στην καριέρα του, αφού η αλάνα δεν είχε τον τυποποιημένο τρόπο στο πως να αγωνίζεσαι.
⚽Η αλάνα ήταν ο ιδανικός χώρος να εξελιχθεί ένα τέτοιου τύπου ατόφιο ταλέντο. Στα 16 του φτιάχνει το πρώτο του δελτίο με την ομάδα της γειτονιάς του τον Πειραϊκό. Το 1998 σημείωσε 35 γκολ στο πρωτάθλημα του Πειραιά. Το επίτευγμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τα χρώματα της Καλλιθέας. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και άλλους μεγάλους συλλόγους. Η Καλλιθέα απέναντι στον Παναθηναϊκό μπορεί να είχε ηττηθεί με 5-2 ωστόσο ο νεαρός τότε Διονυσόπουλος είχε εκθέσει πολλές φορές τους Γκούμα και Κυριάκο κάνοντας τον Νίκο Λυμπερόπουλο να του πει πως είναι το καλύτερο ταλέντο που έχει δει.
⚽Έπειτα ακολούθησε ενας τραυματισμός που προκάλεσαι ενα πισωγύρισμα στην καριέρα του, αλλά σύμφωνα με αυτόν δεν θα το άλλαζε με τίποτα καθώς ήταν ο λόγος που τον έφερε στο ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Το 2001 λοιπόν μετακόμισε στην ομάδα που έμελε να είναι και ο ποδοσφαιρικός του σταθμός. Με τους ροσσονερι αγωνίστηκε συνολικά 11 σεζόν κάνοντας ποδοσφαιρικά όργια. Οι δυο πρώτες χρονιές συνοδεύτηκαν με δύο σερί ανόδους με το τρίδυμο Διονυσόπουλου, Κλείσαρη και Τουρνά να αγγίζει τα 100 γκολ ενεργητικό.
⚽Η συνολική πορεία του συνοδεύτηκε από 300+ γκολ, ακόμα περισσότερες ασίστ, κύπελλα και πρωταθλήματα.
Μέχρι και το κλείσιμο της καριέρας του αγωνίστηκε σεβόμενος ανεξαρτήτου επιπέδου όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Το ζητούμενό του άλλωστε ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο. Στην πορεία αυτή τίμησε με την παρουσία του το Μοσχάτο, Άγιο Ιερόθεο, Βύζα Μεγάρων, Αγία Ελεούσα, Άγιο Δημήτριο, Κύπρο Κορυδαλλού, ΑΟ Κορυδαλλό και έκλεισε την καριέρα του στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού.

❤️💙⚽👏Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στο βίντεο που ακολουθεί και τον Νίκο Μακρή ιδιαίτερα για αυτή την εξαιρετική σκέψη . #TAFC #FAMILY #RESPECT #Dionysopoulos10

Δείτε το συγκηνιτικό αφιέρωμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/100017154612578/videos/537914514186611/