Connect with us

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Μπ. Παπανδρέου: “Στο Παλαιό Φάληρο δέθηκα και έκανα φίλους’

Published

on

Σε μια ομάδα μπορεί να έχεις καλή παρουσία σαν ποδοσφαιριστής και με τις επιδόσεις του να αποτελείς το πρώτο… βιολί, όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι οι στιγμές, το ήθος αλλά και η συμπεριφορά που έδειξες το διάστημα παρουσίας στον εκάστοτε σύλλογο

Ο Μπάμπης Παπανδρέου ότι απλά έβαλε ένα λιθαράκι στην επιστροφή του Παλαιού Φαλήρου στην Α’ ΕΠΣΑ αλλά με το ήθος του έδειξε ότι, πέρα από αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο πήρε άριστα και με το παραπάνω, η προσωπικότητα του σπανίζει.

Ο νεαρός επιθετικός που τα τελευταία 2,5 χρονια είχε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο των νοτίων προαστίων, όμως ο ίδιος θα έχει όπως τόνισε για πάντα στην καρδιά του τους ‘κυναέρυθρους’.

-Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη στιγμή της αποχώρησης του λέγοντας:

”Μετά από 2,5 χρονια επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το Παλαιό Φάληρο. Είναι δύσκολη στιγμή διότι σαν ποδοσφαιριστής πέρασε πολύ όμορφες στιγμές που ήταν περισσότερες από τις άσχημες. Εκανα φίλους αρκετούς και αισθάνομαι ότι με την καθημερινή μου παρουσία στην προπόνηση πήγαινα στο δεύτερο μου σπίτι. Το Παλαιό Φάληρο μου έμαθε πολλά και κυρίως οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα μας έκαναν όλους τους ποδοσφαιριστές να αισθανομαστε οικεία”

Τι είναι εκείνο που θα σου μείνει χαραγμένο στη μνήμη;

Η περσινή πορεία θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας έκανε όλους χαρούμενους. Οταν κατακτάς το πρωτάθλημα σε ένα δύσκολο όμιλο που λίγοι σε υπολόγιζαν, τότε αυτό σε κάνει χαρούμενο και υπερήφανο για τα όσα κατάφερες. Μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου από την προηγούμενη σεζόν είχαμε καταφέρει να φτάσουμε κοντά στο στόχο πετυχαίνοντας 12 νίκες σε ισάριθμα ματς. Στο Παλαιό Φάληρο σε γενικές γραμμές οι ευχάριστες στιγμές ήταν περισσότερες από τις δυσάρεστες και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το σύλλογο αλλά και οι συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Τι έχεις να πεις για τους συμπαίκτες σου;

Το θετικό στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου είναι ότι αποτελείται απο ποδοσφαιριστές με άριστο χαρακτήρα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Πέρα από το χαρακτήρα τους συνδυάζουν την ποιότητα τους και αυτό θεωρώ ότι κάνει την ομάδα δυνατή, αξιόλογη και ανταγωνιστική.

-Η οικογένεια Ανσάλντο, Σκαφτούρου και Σταυριανάκου είναι δεδομένο ότι πάντα στέκονται δίπλα στην ομάδα. Ασπάζεσαι την άποψη αυτή;

Θεωρώ οτι στέκονται και με το παραπάνω αφού αγαπούν την ομάδα υπερβολικά. Για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αποτελεί τιμή να υπάρχουν πρόσωπα τέτοια σε έναν σύλλογο.

Σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται έχουν λύση και αυτό είναι σημαντικό να αισθάνεται δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής ασφάλεια.

-Πως κρίνεις τον Γιάννη Γαζή ως ένα νέο προπονητή που βρίσκεται στο ξεκίνημα του;

Αρχικά ο Γιάννης Γαζής αποτέλεσε ένα πρόσωπο που με βοήθησε αρκετά και από την πρώτη στιγμή μου έδειξε οτι διαθέτει ήθος και προσωπικότητα πάνω απ’ όλα σαν άνθρωπος.

Από εκεί και πέρα σαν προπονητής θεωρώ ότι έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να φτάσει σε υψηλό επιπεδο.

Δεν είναι τυχαιο ότι από τη στιγμή που ανάλεβε την ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου θεωρώ ότι έκανε την ιδανικότερη επιλογή και αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζον.

Εύχομαι στον Γιάννη Γαζή τα καλύτερα και στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.