Connect with us

7ος Όμιλος

Τέλος ο Πολυκρέτης από τον Πανθηραϊκό

Published

on

Πριν από δυο χρόνια πήρε μια μεγάλη απόφαση απορρίπτοντας πολλές προτάσεις για το χατίρι του Πανθηραϊκό.

Ο Μανώλης Πολυκρέτης όχι απλά δικαιώθηκε για την επιλογή του, αλλά κατόρθωσε να πάρει πολλά και να δώσει επίσης στην ομάδα της Σαντορίνης.

Δεύτερη θέση στην πρώτη του παρουσία στο σύλλογο και την περσινή χρονιά 3η θέση στον 7ο όμιλο και μια κατάκτηση Κυπέλλου.

Παρ’ όλα αυτά, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Κυπελλούχους Κυκλάδων.

Από κοινού αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές και πλέον ο Πολυκρέτης αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο “κοντός” που ξεκίνησε να κλωτσάει τη στρογγυλή θεά από την ομάδα του Πανναξιακού, αποτελεί παρελθόν από τους Σαντορινιούς αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στο επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Πολυκρέτης έχοντας μακρά διαδρομή τα τελευταία χρόνια και μετρώντας μόνο τίτλους θα επιλέξεις τις επόμενες ώρες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα Λακωνίας με την ΑΕ Σπάρτης, Δ’ Εθνικής με το Αιγάλεω και με τον Πανναξιακό ενώ έχει περάσει και από την Αγια Ελεούσα.

Όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή, αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Πολυκρέτης έχει δεχτεί κρούση από τους ιθύνοντες του ΑΟ Πύργου με τον Ναξιώτη άσο να αποτελεί διακαή πόθο τόσο του προπονητή Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου όσο και της διοίκησης, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες οι δυο πλευρές θα έχουν συνάντηση.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει θετικά την προοπτική να συνεργαστεί με τον ΑΟ Πύργου και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο ίδιος με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας θέλησε να ευχαριστήσει τον Πανθηραϊκό για τη συνεργασία λέγοντας:

“Αποχωρώ μετά από δυο χρόνια από την ομάδα του Πανθηραϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω προπονητές, γυμναστές, συμπαίκτες, κόσμο και τη διοίκηση για στήριξη προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι ο Πανθηραϊκός να πετύχει τους στόχους του και τη νέα σεζόν. Θέλω να ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τα άτομα που με έφεραν στην ομάδα τότε καθώς και τον κ. Ποθητό που σε ότι χρειάστηκα με βοήθησε και με το παραπάνω”.