Connect with us

Γ Εθνική

Νίκος Κούστας: Η ΑΕ Κηφισιάς είναι πανέτοιμη

Published

on

Αναμφίβολα η ΑΕ Κηφισιάς είναι τοι μεγάλο φαβορί του ομίλου της για την άνοδο στην Football League. 

Χαρακτηρισμός που βασίζεται όχι μόνο στην αγωνιστική εικόνα , αλλά και στην οργάνωση και το γενικότερο τρόπο δουλειάς του σωματείου.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας μίλησε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ας δούμε τι είπε…

Όπως γνωρίζουμε όλοι το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής κατηγορίας σύντομα θα κάνει την επανεκκίνησή του.
Λογικά θα πάμε σε έναν γύρο και σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις, με μεγάλη προσοχή φυσικά λόγω κορωνοϊού!
Μια από τις ομάδες της Γ” εθνικής που καλείται να μπει και πάλι στα γήπεδα, και μάλιστα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι η ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ του προπονητή Νίκου Κούστα. Σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Κοινωνική, ο έμπειρος τεχνικός είπε τα εξής:

«Επιτέλους θα ξεκινήσουμε! Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό και εγώ το βίωσα και στο πετσί μου γιατί νόσησα την περασμένη Άνοιξη από covid-19, ευτυχώς πολύ ελαφρά.

nikos koustasΠλέον είμαστε όλοι στην ομάδα υγιέστατοι και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε! Φυσικά, έχουμε αρχίσει ήδη τις προπονήσεις αφού η Πολιτεία έδωσε το «πράσινο φως».

Όλα δείχνουν ότι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο! Πάντως χρειάζεται προσοχή.

Οι ποδοσφαιριστές απείχαν πολλούς μήνες από τις προπονήσεις και τους αγώνες και όλα πρέπει να γίνουν σταδιακά. Δεν θα ρισκάρουμε γιατί οι τραυματισμοί καραδοκούν.

Και θα ήταν πολύ λυπηρό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει να παίξει μήνες και που διψάει για ποδόσφαιρο, να μείνει πάλι εκτός για διαφορετικούς λόγους!

Εμείς κινούμαστε βάση συγκεκριμένου προγράμματος και είμαι αισιόδοξος ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς. Πάντως… χαμόγελα έχει αποφέρει ήδη!…»

 

https://koinoniki.gr/2021/03/nikos-koustas-i-ae-kifisias-ine-panetimi/