Connect with us

perifanis

Το ντέρμπι της χρονιάς στη Δυτική Αττική

Πανελευσινιακός και Άτταλος για μια θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα!

Published

on

Ένα παιχνίδι…μία άνοδος κρίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Πανελευσινιακός και Άτταλος Νέας Περάμου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του τίτλου και το εισητίριο που θα τους οδηγήσει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το πάνω χέρι έχουν σαφέστατα οι Ελευσίνιοι, καθώς έχουν χτίσει μια διαφορά τριών βαθμών και σε συνδυασμό με το νικηφόρο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στην Νέα Πέραμο(2-1) ακόμα και σε περίπτωση ήττας παραμένουν το φαβορί για την κατάληψη της προνομιούχου πρώτης θέσης.

Από την άλλη μεριά, τα παιδιά του Χάρη Κουστέρη χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη με ένα καλύτερο σκορ από εκείνο της 4ης αγωνιστικής, για να μπορέσουν να «κλέψουν» τη δόξα από τους «σταχυοφόρους».

Μοναδικό πρόβλημα για της ομάδα από τη Νέα Πέραμο είναι ο αμυντικός μέσος Γιώργος Καλαϊτζίδης, που υπέστη εξάρθρωση κλείδας στον αγώνα με τον Εθνικό Πανοράματος και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

Στο στρατόπεδο του Γιάννη Ρόκα αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Τσουκαλάς που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλων Ποντίων και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή. Ένα κυνηγητό που έχει αρχίσει εδώ και 10 αγωνιστικές μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί σε περίπτωση ισοπαλίας, αν τελικώς σταματήσει με νίκη του Πανελευσινιακού ή αν με ένα διπλό του Άτταλου το πρωτάθλημα αποκτήσει ξαφνικά νέο ενδιαφέρον…

 

 

Φώτης Περιφάνης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply