Connect with us

7ος Όμιλος

Αέρας η Κηφισιά, 3-0 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Published

on

Ανώτερη σε όλο το ματς η ΑΕ Κηφισιάς επικράτησε εύκολα με 3-0 επί του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και πέτυχε την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και στο 14′ από σέντρα του Παυλάκη ο Κρητικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 34′ όταν από γέμισμα του Γκότοβου ο Κρητικός με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 37′ ο Καλλέργης σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε σε πόδι αμυντικού κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 72′ ο Μκρτσιάν με σουτ μέσα από την περιοχή.

  1. ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΆΣ: Μιχελής, Παπαγγελής (69′ Σιμάκου), Διονέλης, Μκρτσιάν (74′ Κουτσογκίλας Ε.), Γκότοβος, Παπασάββας, Καλλέργης (69′ Τετέι), Ποζατζίδης, Κρητικός, Παυλάκης (62′ Θέος), Πρίτσας (62′ Ζέλο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΊΟΥ: Διασσινός,Βελέντζας, Φυσαράκης, Στρατίκης, Μπινιώρης, Γκούμας (74’Γκουριώτης), Κοντούλης (80′ Μέξιας), Στασινόπουλος, Χουσελάς (74′ Γεωργιάδης) Μιτακίδης (59′ Παπαγεωργίου) Στρατιδάκης (46′ Ντεμάι).