Connect with us

stoplekto

Το ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 5-2 εκτός την ΥΑΤ

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς με πλούσιο θέμα, το ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης νίκησε εκτός έδρας την ΥΑΤ με 5-2 σε εξ’αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαια, αλλά η έκταση του σκορ αδικεί τους γηπεδούχους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Στο 11′ η ΥΑΤ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Καραμαλίγκας απέκρουσε την εκτέλεση του Κολοκυθά. Το σκορ άνοιξε στο 20′ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μίμαρος με προβολή έκανε το 1-0. Το ΑΤ ΒΒΒ κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε δυο λεπτά, αφού στο 37′ ο Τρακάλας με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε το 101, ενώ στο 38′ ο Αναστασίου με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 58′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Νικολαΐδη να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-3. Στο 82′ ο Μίμαρος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έκανε το 2-3, αλλά στο 84′ ο Μαυροβουνιώτης με σουτ από πλάγια και αφού η μπάλα κόντραρε στον γκολκίπερ, έκανε το 2-4. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 88′ ο Νικολαΐδης με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΥΑΤ: Συμεωνίδης, Σακκάς, Κολοκυθάς (60′ Κλιάμπας), Στρατήρης, Βουρλής (46′ Σοαντζόγλου), Πεχλιβανίδης, Παντελής (60′ Ράπτης), Μπουτάσης, Μίμαρος, Παρκοσίδης, Πλατσιδάκης.

ΑΤ ΒΒΒ: Καραμαλίγκας, Κίθλιας, Βαφειάδης, Χαρμπής, Παπαγεωργίου (51′ Σφακιανάκης), Αναστασίου (51′ Μαυροβουνιώτης), Νικολαΐδης, Μπέλτσος, Φασούλας, Βαρελάς, Τρακάλας.